Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

Aangezien de plastic tasjes afgeschaft zijn, is het handig om nu te gaan winkelen met een grote, maar toch makkelijk mee te nemen shopper. Via Instagram maakten we kennis met de handgemaakte vilt tassen van ByKels en dus besloten we een shopper te bestellen.

In Antwerpen kun je erg leuk shoppen, dus een grote shopper is zeker een must. Deze tas is dan ook een maat L. De tas heeft verschillende vakjes, hier kan je je sleutels en andere items in doen. Ook kan je de tas dicht maken, met een magneetsluiting. De tas is verkrijgbaar in 3 maten:
Small: 30hx34bx15d
Medium: 37hx34bx15d
Large: 43hx34bx16d

unspecified-4

Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

Je kunt zelf een kleur tas kiezen, kiezen voor een vak of ster op de voorkant en ook de kleur hiervan kiezen. Ik koos voor donkerblauw met een mint zakje. Mijn nieuwe tas kost € 28,95. Maat Small kost € 22,95 en Medium kost € 25,95. Ook kun je een schoudertas zelf samenstellen, via deze pagina kun je alles opties voor de shopper en de schoudertas zien.

unspecified-2

Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

Bykels of Kelsey heeft net haar webshop gelanceerd. Kelsey is afgestuurd als mode/maatkleding specialist en besloot daarom Bykels te starten. ByKels wordt een webshop met haar eigen merk KELS. en kinderkleding en accessoires. Neem dus vooral een kijkje op haar leuke webshop! Als je iets bestelt heb je het binnen 3 werkdagen in huis. Welke shopper Kim bestelde zie je volgende week!

Wat vind jij van mijn blauwe vilt bag?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: Felt bag - Grey - Come-Moda

Write A Comment