Photographed by Leon de Poorter | Life Through Pixels

Net als Nikki bestelde ik een vilten shopper van ByKels. Deze shopper is ideaal voor school, werk, shoppen en sporten! Hebben we je al overgehaald?


De tassen worden zelf gemaakt door Kelsey. Naast tassen maakt ze ook iPad hoezen, laptop hoezen en kinder items (die super cute zijn!). Sinds begin 2016 is Kelsey haar eigen merk KELS. begonnen. In haar webshop gaat ze KELS. en andere merken verkopen, zodat het een shop voor jong en oud wordt.  Een overzicht van alle andere accessoires vind je hier terug.

IMG_8440Als je iets bestelt boven de €75 is de verzending gratis en je hebt je bestelling met ongeveer 3 werkdagen in huis! Als je een vilten tas bestelt kun je de kleuren ook nog eens zelf kiezen. Ik koos voor neutrale kleuren; een donkergrijze tas en een lichtgrijs vakje. Wil je geen vakje op je tas? Je kunt ook kiezen voor een ster op de voorkant.

IMG_8430

Mijn tas is het formaat large. Deze maat kost € 28.95, de tas is er ook nog in de maten small en medium, deze kosten 22,95 en € 25,95.  Ben je nog benieuwd welk model Nikki heeft gekozen? Lees dan dit artikel.  Ook kun je een schoudertas zelf samenstellen, via deze pagina kun je alles opties voor de shopper en de schoudertas zien.

Welke tas zou jij wel willen hebben?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment