Al vaker heb ik laten weten dat ik een groot fan ben van argan olie. Via Facebook zag ik de pagina van Atlas Argan en werd meteen enthousiast.


Misschien kende je het merk wel van de Styletone box. Ongeveer 2.000 abonnees kregen een box met een argan oil van Atlas Argan. Ook heeft het merk samengewerkt met Bluxbox, ze zitten namelijk in de special edition box – deze wordt gereviewd door Mari van de Ven.

0187534c-be33-46ad-b6db-9fe3dd652243
Deze argan olie van Atlas Argan is een all-in-one lichaamsverzorgingsproduct . De olie is 100%  natuurlijk. De zaden van Atlas Argan worden in eigen huis geperst. Daarna worden ze gefilterd en verpakt, zo blijft de kwaliteit tip top en het product zuiver.
Het product verzorgt, voedt en herstelt een droge huid. Je kunt de olie ook gebruiken voor je haar en nagels.

Ben je benieuwd hoe ik de olie gebruik? Na het douchen smeer ik argan olie in de puntjes van m’n haar. Als ik last heb van m’n voeten na bijvoorbeeld een dagje shoppen, smeer ik wat olie op m’n voetjes na het douchen (vlak voor ik naar bed ga). Ook als ik droge handen heb gebruik ik de olie, je hebt slechts twee druppeltjes nodig. Je doet dus ook super lang met een flesje!

5ddac197-c393-4cf6-af70-510eaf79fa31

Ik bestelde de 30ml argan oil, deze kost normaal €12.95 maar nu €9.95. Naast de traditionele argan oil bestelde ik de nieuwe arganolie met roze/mandarijn- extract. Allebei de producten ruiken heerlijk! Bij Atlas Argan worden de bestellingen vanaf €50 gratis bezorgd, anders betaal je €4,95 verzendkosten.

Ben jij ook zo’n fan van argan olie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Hoi!
    Leuke blogpost! Het rozenwater ziet er heeeeerlijk uit! Zijn de verzendkosten naar België hetzelfde als naar Nederland?
    x Jill

Write A Comment