Bij de modeshow van Mart Visser ontvingen wij een giftcard voor een Rob Peetoom ervaring. Kim ging naar de vestiging in de Bijenkorf in Amsterdam. Lees snel verder om er achter te komen hoe deze ervaring was!

De kapsalon is ideaal gelegen, midden in de stad Amsterdam. De Bijenkorf is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, je pakt de trein tot Amsterdam Centraal en vanaf daar kun je lopen. Ook kan je de tram pakken tot de halte de Dam.

efc4993b-d863-4b17-b550-94605ea673ff

De kapsalon zag er erg mooi en strak uit. Bij aankomst kreeg ik een lekkere cappucino aangeboden met een stukje nougat. Er was een hele wand vol met tijdschriften, voor als je bijvoorbeeld moet wachten tijdens een kleuring.

5f3ec89f-b147-4796-b8a7-959ec947e8db

Rob Peetoom Bijenkorf verkoopt ook producten voor je haar. Deze producten gebruiken ze ook tijdens de behandeling, dus als je tevreden bent over een bepaald maskertje, kan je hem meteen kopen en meenemen naar huis! Toevallig kleuren de verpakkingen ook nog eens bij het interieur.

c335e78a-3cc2-447f-90b9-1a945f94079f

Wat is er precies gedaan bij mij? Ik kreeg een spoeling in mijn haar om de highlights te vervagen, want ik wil binnekort een balayage behandeling ondergaan. Daarnaast is mijn haar gewassen en verwend met een haarmaskertje. Wist je dat de was stoelen een massage functie hebben? Dat voelt echt 100% relaxt.

c8144cd7-4673-43da-b972-39006b80f1f0

Na de spoeling en het maskertje werd mijn haar geföhnd. Maar dit was niet op een normale manier, maar op een blow-dry manier. Dit is een combinatie van een föhn en een borstel. Dit zorgt voor volumineus haar, zoals je ziet op de foto’s.

Alles samen kost normaal €51. Ik ben in ieder geval erg tevreden met het resultaat. Ik mocht trouwens na de spoeling 2 dagen mijn haar niet wassen. Zo heb ik ook weer eens wat geleerd! Als ik balayage in mijn haar heb zal ik uiteraard een foto’tje op Instagram posten!

Heb jij wel eens een haarbehandeling gehad bij Rob Peetoom?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment