IMG_9988

Zoals de poster al zegt “binnen 45 minuten tussen de 10 en 28 cm kwijt”, welke vrouw wil dat nou niet voor de feestdagen? Wij werden er in ieder geval enorm nieuwsgierig van en besloten Size Zero te proberen!

Size Zero is opgezet door Tamara Elbaz (die je misschien wel kent van Elbaz & Tailor of Modemeisjes met een Missie). Inmiddels zijn er 23 salons en franchise salons van Size zero, oftewel één groot succes!

Nikki bezocht de salon aan de Wibautstraat, deze is heel handig te bereiken met het OV! De behandeling zou zoals eerder genoemd moeten zorgen dat je tussen de 10 en 28 cm kwijt raakt, voor en na de behandeling ben ik zelfs 32cm kwijtgeraakt (niet op één plek of course). Deze centimers blijven natuurlijk niet voor altijd weg, daarom raden ze aan om 5 weken 2x per week te komen en het daarna 1x per week te doen.

Q_0197-1024x683
Bovenstaande foto is van de website van Size zero (helaas kon ik zo geen foto van mezelf maken!) Zo lig je er wel precies bij, je kunt kiezen wat je probleemzones zijn en daar zullen deze banden bevestigd worden. Ook wordt van tevoren je vet- en vochtpercentage gemeten, om de behandeling zo goed mogelijk op jouw lichaam aan te passen.

IMG_9981

Stiekem was ik wel bang dat het pijn zou doen, maar het was achteraf zelfs wel lekker en ontspannen. Het gevoel is eigenlijk niet te omschrijven, maar om toch maar een poging te doen; het lijkt op een soort massage. Doordat ik nu 32cm kwijt ben en ik de behandeling eigenlijk best fijn vond, wil ik het zeker vaker gaan doen! Bovenstaande foto is van het apparaat dat naast je staat, daarop kun je zien hoe de trillingen verdeeld zijn en hoe lang je behandeling nog duurt.

Om niet te vergeten: het apparaat is zeker niet alleen bedoeld om af te vallen, het apparaat versterkt namelijk ook de huid en/of spieren en zuivert je lichaam! Wat voor behandeling en op welke plekken je wil focussen, bepaal je tijdens de eerste behandeling samen met degene die je helpt.  Mocht je zelf nieuwsgierig zijn geworden naar Size Zero, dan kun je hier de tarieven checken.

 

Wat vind je van het concept van Size Zero?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

 1. Er zit bij mij in de buurt nu een size zero salon dus ik ben heel benieuwd! Alleen de prijs houdt me tegen! X

  • Come-Moda Reply

   Ah super leuk! Wij zijn in ieder geval erg tevreden!

 2. Ohhh SizeZero super! Leuk dat je veel cm kwijt was!

  Ik ben na een 10rittenkaart 16 cm kwijt! Het werkt ECHT!!!!

  Ik ga nu een abonnement nemen omdat het goedkoper is dan weer een 10 rittenkaart.

  XOXO

  • Come-Moda Reply

   Wat leuk om te horen dat jij ook zo enthousiast bent! XOXO

 3. Pingback: Size Zero Zaandam - Come-Moda

Write A Comment