Centimeters verliezen zonder iets te doen na al het lekkere paaseten, dat klinkt goed he? Het kan met Size Zero. Sinds kort zit er een vestiging in Zaandam, Kim besloot er langs te gaan voor een behandeling.

Nikki is een half jaar terug bij een Size Zero vestiging in Amsterdam geweest. Haar ervaring en resultaten lees je hier terug.

8a2979ac-f513-49b0-89c3-beef8a4fa72aIk ging naar de nieuwste vestiging in Zaandam. De vestiging is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf station Zaandam is het 10 minuten lopen naar de salon. De salon zag er verzorgd en super leuk uit. Er hing een ontspannen sfeer.

Samen met de eigenaresse besloot ik welk programma ik zou ondergaan: silouette. Dit programma is niet perse bedoeld voor het afslanken, maar meer het versterken van mijn spieren. Dit programma bestaat uit vier fases. Op je lichaam worden plaatjes aangebracht op de probleemzones, per fase worden verschillende plaatjes aan het werk gezet.

0805cae3-1446-444c-a611-15cb52e093ffHet gevoel als de plaatjes actief zijn is erg gek, een beetje te omschrijven als een massage.  Thuis hebben wij een trilplaat, met dit gevoel is het zeker niet te vergelijken. Een losse behandeling kost € 59,00 , klik hier voor meer informatie over de tarieven van Size Zero.

Het leuke van alles is dat je echt centimeters verliest,  daarom raden wij het ook zeker aan voor bijvoorbeeld na de paasdagen of als je weet dat je in een strak jurkje moet gaan lopen. Samen met een werknemer kan je een programma kiezen die het beste bij jou en jouw doelen past! Om een vestiging bij jou in de buurt te zoeken, klik hier.

Ben jij wel eens bij een Size Zero vestiging geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

 1. Klinkt heel interessant, heb er wel eens eerder over gelezen maar ben nog nooit een behandeling ondergaan. Wellicht dat ik dat in de toekomst eens ga doen.

  • Come-Moda Reply

   Moet je zeker doen! Het is een leuke ervaring. XX

 2. Wat leuk dat ie nou ook in Zaandam zit. Ik heb nu een jaarabonnement. Ga verlengen volgende maand. Nog een jaar! Ik kan niet meer zonder.

  Gewoon één keer per week 45 minuten liggen en je blijft strak. Heerlijk!

  Groetjes Elly

  • Come-Moda Reply

   Ja wij waren er ook blij mee! Ik ben slechts een keer gegaan en verloor enkele centimeters. XOXO

 3. Ik ben ook in Zaandam geweest en ik ben helemaal niets verloren. Maar ik ga over 2 weken nog een keer proberen en als er dan niets gebeurd. Dan was het letterlijk weg gegooid geld. Maar ben als nog benieuwd. Maar het salon is ok en de medewerkster is ook super lief en leuk. Maar ik laat jullie weten hoe het is gegaan.

  • Come-Moda Reply

   We zijn erg benieuwd, hopelijk werkt de behandeling nu wel! XOXO Kim & Nikki

 4. Zeker benieuwd, laat jullie ook zeker weten. Maar is ook per persoon anders dus fingers cross for me

Write A Comment