20160112065258

Kleine armbandjes, waarvan het leuk is om er zoveel mogelijk om je pols te doen, wij zijn er gek op! Stop dat in een gepersonaliseerd jasje en het is ook nog eens enorm leuk om cadeau te doen, daarom geven wij een Lux Musthaves armbandje in een flesje weg. Lees verder voor de voorwaarden!

Lux Musthaves is een webshop die handgemaakte sieraden verkoopt. De sieraden zijn altijd als cadeautje verpakt, of je het nou jezelf of een ander cadeau doet!

Wij zijn gek op gepersonaliseerde items en daarom kozen we ervoor om 2 armbandjes op een wenskaart te doen, met onze eigen gepersonaliseerde tekst “Come-Moda Kim & Nikki”. Mocht je geen zin hebben om zelf een tekst te verzinnen, dan kun je ook uit wat standaard tekstjes kiezen. Ook is het mogelijk om een wenskaart met 1 armband te kiezen en natuurlijk kies je de armbandjes zelf. Keuze is reuze he?

De prijzen van 1 armbandje op een wenskaart variëren tussen de €12,95 en €14,95 en voor 2 armbandjes op een wenskaart is dit tussen de €20,90 en €24,90.

IMG_2252

De armbandjes die wij kozen zijn de Lux Crystal Look Bracelet Silver met een “silk beige rose” steentje en de  Lux Chips Stone Bracelet Silver met “light pink” kraaltjes. Mocht je een armbandje nou net iets anders willen, mail de shop dan vooral!

Wie jarig is trakteert en laat het nou net Nikki haar 20e verjaardag zijn vandaag! Daarom geven we een  Jewelry in a bottle weg, dit zijn handgemaakte armbandjes met een leuke boodschap in een glazen flesje. Je kunt kiezen voor een standaard boodschap, maar je kunt ook een eigen boodschap maken en natuurlijk een armbandje erbij kiezen.

full35398753

Je kunt meedoen via Facebook en/of Instagram, meedoen op beide kanalen vergroot natuurlijk je kansen.

De voorwaarden:

Facebook:

1. Like Come-Moda 

2. Like Lux Musthaves

3. Zet “done” onder dit artikel of onder het bericht op Facebook

 

Instagram:

1. Volg Come-Moda 

2. Volg Lux Musthaves

3. Zet “done” onder dit artikel of onder de juiste foto op Instagram

De winnaar zullen we over een week bekend maken op de blog en daar zullen we ook persoonlijk contact mee opnemen! Succes allemaal!

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Pingback: Winnaar Lux Give-away - Come-Moda

Write A Comment