img_3574

Ken je dat, dat je mobiel altijd leeg lijkt te zijn op de verkeerde momenten, zonder stopcontact in de buurt? We know the struggle! Gelukkig zijn er tegenwoordig powerbanks, zo hoef je nooit meer onbereikbaar te zijn. Wij hebben een powerbank van Coeber getest.

img_3573

Een powerbank is een externe batterij, hiermee kun je met je usb kabel je telefoon weer opladen (geen stopcontact meer nodig dus). Natuurlijk moet je niet vergeten je powerbank vantevoren wel even aan het stopcontact te hangen, dit kan met het bijgeleverde draadje.

Image-1-3De powerbank van Coeber heeft 5200 mAh, dit betekent dat je je telefoon twee/drie keer volledig op kunt laden met de powerbank. Wat deze powerbank zo speciaal maakt, is dat hij je telefoon ook nog eens 2x sneller oplaadt dan wanneer je telefoon in het stopcontact zou zitten. De powerbank kost €18.95.

Coeber is een webshop die lifestyle gadgets verkoopt. Het bedrijf bestaat sinds 2014. Naast de powerbank werden wij ook nieuwsgierig naar de Coeber douche speaker. Hierover komt binnenkort nog een artikel online!

Wat vind jij van onze gadgets?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment