Op social media zagen jullie misschien al de uitnodiging en selfie verschijnen van het Mart Visser event. Op 14 maart vertoonde Mart zijn Prêt-à-porter collectie door middel van een fashion show (waar wij bij waren!). Wil je weten hoe dat was? Lees dan verder!

ad5101e2-8596-4941-bedb-5cab29c336ae

De show werdgegeven in het atelier van Mart in Amsterdam. Het was een prachtige witte en lichte ruimte, waar speciaal voor deze dag een soort catwalk van was gemaakt. Op onze stoelen lag een collectie boekje en een luchtje van Mart Visser; deze ruikt echt hééérlijk!

IMG_6538

Hierboven een collage van wat items uit de show. De collectie is bedoeld voor vrouwen op verschillende leeftijden met verschillende maten, de gehele collectie is namelijk te koop in de maten 34 tm 48.  Wij vinden het goed dat Mart Visser vrouwen van verschillende leeftijden ook terug laat komen in zijn show, want wij moeten toegeven; de kleding staat inderdaad bij alle leeftijden! Alle items zijn online te koop via martvisser.nl, daar kun je ook meteen de rest van de collectie zien!

d2e18e47-c4b0-425e-9ebe-7e9638d7ec36

Samen met Loisblog gingen we naar het event toe. Bij de show waren ongeveer 30 bloggers/influencers, waaronder ook een paar bekenden, dat vonden we natuurlijk super leuk! De show werd georganiseerd door Dijksmancommunicatie. Karin Dijksman werkt al jaren samen met Mart Visser om zijn merk bekend te maken. Onze complimenten voor Karin en Mart, wij hebben een top dag gehad!

Wat vind jij van Mart Visser zijn nieuwe Prêt-à-porter collectie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Ziet er uit als een top dagje! Leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad meiden!

  2. Pingback: Rob Peetoom Bijenkorf - Come-Moda

  3. Pingback: Brown Vintage Clubmaster Brillenkampioen - Come-Moda

Write A Comment