Het is al bijna mei, maar een jaaragenda met eigen foto’s is nog steeds erg leuk! Ook voor bijvoorbeeld moederdag. Mijn nieuwe a5 jaaragenda heb ik besteld bij Fotofabriek.

Mijn nieuwe jaaragenda Spiraal A5 Staand kost € 19,99 en bestaat uit 144 pagina’s, waarop je meer dan 600 foto’s kwijt kunt. Via de website kun je of een PDF bestand uploaden of het programma van Fotofabriek downloaden om een fotoproduct samen te stellen. Zelf heb ik ervoor gekozen om een bestaande lay-out te gebruiken, maar je kunt ook alles zelf samenstellen, houd er wel rekening mee dat er dan veel tijd in gaat zitten!

FullSizeRender

Op bovenstaande foto kun je zien hoe de weken ingedeeld zijn als je kiest voor de standaard template, iedere week heeft dan 5 foto’s. Ook zijn er pagina’s met 2 grote foto’s zoals je hieronder kunt zien. Ik heb ervoor gekozen om mijn agenda erg persoonlijk te maken, met foto’s uit allerlei verschillende jaren. Op onderstaande foto zie je mij als 5/6 jarig meisje en mijn hond Zoes toen ze nog klein en schattig was..

FullSizeRender-1

Ik ben heel happy met hoe mijn agenda geworden is, het is erg leuk om er doorheen te bladeren en alle herinneren op te halen. Mijn agenda ga ik dan ook zeker bewaren, zelfs als het jaar afgelopen is. Mijn moeder was ook erg enthousiast over mijn agenda, dus het is vast een erg leuk idee voor moederdag! Mocht je een leuk fotoproduct voor moederdag willen bestellen, dan kun je hier de levertijd per product bekijken, zodat je zeker weet dat het op tijd gaat komen. De website heeft een hoop verschillende fotoproducten, waaronder ook het fotoboek dat Kim bestelde, dus neem zeker een kijkje!

Wat ga jij voor moederdag kopen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment