Zoals jullie weten ben ik al een tijdje terug in Nederland. Ik heb jullie via de blog meegenomen in mijn Valencia avontuur. Het leek mij leuk om mijn herinneringen vast te leggen in een fotoboek, dus maakte ik een fotoboek bij Fotofabriek.

Voordat je een fotoboek (of een ander fotoproduct) kunt maken, is het het handigst om het Fotofabriek programma te installeren.Met dit programma kan je je fotoboek designen naar wens. De andere optie om een fotoproduct te designen is door middel van een PDF bestand.

8470bdfa-6717-4b86-8910-ad718df3a39c

Je kunt je fotoboek zo gek maken als je zelf wilt, of een bestaand template kiezen. Als je klaar bent met het design, moet je het uploaden naar de website. Als je dit gedaan hebt, hoef je hem alleen nog aan je winkelwagentje toe te voegen, te betalen en klaar ben je! Fotofabriek levert enorm snel, dus zelfs als lastminute cadeau zijn alle fotoproducten enorm leuk. 209f1d64-f6d3-49a8-81db-1a0cb06ff2c5 Als je vragen of onduidelijkheden hebt met betrekking tot je product, helpt Fotofabriek je goed. Ik had zelf in het begin namelijk moeite met het programma, maar gelukkig reageert Fotofabriek enorm snel en lief op je vragen.

8992f78e-b41b-416c-8e73-f1503e58f9e2

Ik heb het fotoboek hardcover A4 liggend besteld. Het boek heeft een harde kaft en is te bestellen vanaf € 24,99. Je fotoboek moet een minimum van 24 pagina’s hebben en maximaal 200. Een standaard fotoboek bevat witte bladzijdes, het is ook mogelijk om voor zwarte pagina’s te kiezen. Zelf vond ik wit wat vrolijker en zomerser, dit past meer bij mijn herinneringen aan Valencia. Check vooral de website van Fotofabriek, want ze hebben ook agenda’s, kalenders, kaarten, wanddecoraties en nog veel meer.

Wat zou jij vast willen leggen met een fotoboek?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Pingback: Personal Calender - Come-Moda

  2. ahh k ben ook bezig met mijn fotoboek die van jou ziet er erg leuk uit! ik ben benieuwd naar die van mij!

    • Come-Moda Reply

      Leuk! We zijn ook benieuwd naar het resultaat van jouw fotoboek!

  3. Ziet er echt leuk uit. Ik ga in de zomervakantie voor het eerst met mijn vriendin op vakantie, dus ik ga de site even ergens opslaan. Bedankt voor de tip 🙂

Write A Comment