IMG_0690
Je denkt misschien dat een zonnebril niet meer nodig is in deze tijd van het jaar, maar daar zijn wij het niet mee eens! De zon schijnt nog vaak genoeg en zelfs op bijvoorbeeld wintersport is een zonnebril onmisbaar. Wij vonden een hippe en vooral betaalbare zonnebril bij Leynel.

FullSizeRender

De bril heet Round black gold sunny  en kost € 11,95. De zonnebril is zwart met gouden accenten, zoals de naam al doet vermoeden. De bril heeft geen neusvleugels, wat voor mij een dikke + is, zo kan ik hem tenminste ook op mijn hoofd zetten, zonder dat hij aan mijn haar blijft hangen. Zoals je wel ziet ben ik er namelijk gek op om mijn bril in mijn haar te zetten, hoef je je meteen geen zorgen meer te maken om je haar! FYI: Mijn sjaal is van de Zara en mijn lipstick van Mac, Viva Glam 199.

IMG_0753

De bril heeft een levertijd van 1-3 werkdagen, mocht je de bril willen bestellen dan komt er  €6,95 bij als je het pakket niet aangetekend wil hebben en €8,60 als je dit wel wil.

Wij raden je aan om nog even goed te speuren op de website van Leynel , want ze hebben nog veel meer fantastische dingen! Wij bestelden al de 5-1 krultang, een beautyblender  en een Sleek eyeshadow palette.

Draag jij graag zonnebrillen in de winter?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Hele leuke bril! Ik draag ze nu soms ook nog hoor, vooral als ik aan het rijden ben, dan kan de zon soms zo vervelend zijn! X

Write A Comment