IMG_1223Bijna alle make-up artists zijn er verliefd op: een beautyblender. Vandaag alle in&outs van de make up musthave.

Een beautyblender is een soort sponsje. Het item zorgt er voor dat je je foundation goed kan blenden, zonder dat je vingers vies worden. Een beautyblender kan soms net even wat fijner werken dan een kwast.

IMG_9061

Zelf gebruiken wij de spons veel bij contouring. Het zorgt er voor dat de soorten foundations goed samengaan met elkaar. Hierdoor zie je de kleurverschillen van de lichte & donkere foundation niet meer – dat is nauurlijk ook de bedoeling.

IMG_1225

Deze spons van de webshop Leynel neemt geen foundation op. Helaas doen sommige sponsjes dit wel, vooral goedkope varianten. De blender heeft een fijn formaat, zelfs het uitsmeren van concealer is easy going! Voor slechts € 3 Heb je je eigen beauty blender.

Vind jij een beauty blender net als ons ook een musthave? Let us know why!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

 1. Beauty blenders zijn inderdaad fijne producten ! Ik heb er zelf meerdere. Zelf ben ik benieuwt naar de mini versie.

  • Come-Moda Reply

   Ja wij ook wel eigenlijk! Hij schijnt super te zijn voor lastige plekjes bijvoorbeeld onder de ogen. Laat het ons maar weten als je de mini versie hebt uitgetest! XX

 2. Ik heb niet de officiële versie maar die van Real Techniques. Een stuk goedkoper en werkt ook heel fijn! Als die ‘op’ is haal ik waarschijnlijk wel een echte, of misschien eerder al.

  • Come-Moda Reply

   Ja leuk, met de kerst heb je ook vaak goede deals! XX

Write A Comment