IMG_2424

Een krultang waar je wel 5 verschillende type krullen mee kan maken, wie wil dat nou niet? Wij vonden zo’n soort tang bij Leynel!


IMG_2423  Onze nieuwe 5-in 1 Curling Wand bestaat uit 2 delen. De tang zelf, en de opzet tangen. Door de opzet stukken kan je bepalen wat voor soort krullen je gaat maken. De één houdt namelijk van natural beach curls en de ander weer van kleine krulletjes.

Met de wat dikkere opzet stukken kan je grote krullen maken. En vice versa; met de kleinere opzet stukken krijg je bijvoorbeeld pijpekrulletjes. Wist je dat je op Youtube veel tutorials hebt? Dus als je niet precies weet hoe je om moet gaan met dit type krultang, kun je altijd even een “how to” zoeken op Youtube (hoe fijn is dat!).

IMG_2422Bij de krultang (t.w.v. €65) die we bestelden bij Leynel ontvingen we een handschoen tegen de hitte. De tang heeft geen clip, dus moet je de pluk die je krult vasthouden met je hand. De tang heeft een minimale temperatuur van 180 c en een maximale temperatuur van 220 c.

IMG_0962

Op de eerste foto  hebben wij het  dikste opzet stuk gebruikt. Op  foto nummer 4 gebruiken wij een opzetstuk die net één slag kleiner is dan bij foto nummer 1. Op de foto links onder (nummer 3) hebben wij het schuine opzetstuk gebruikt. En bij foto numero 2 is een iets smallere opzetstuk gebruikt dan bij de foto nr 4.

 

Welke krullen zijn jouw favoriet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

    • Come-Moda Reply

      Thanks, lief van je! Wij zijn er ook super blij mee dat je er zo veel mee kan 🙂 Xx

  1. Pingback: Leynel Sunnies - Come-Moda

Write A Comment