IMG_0205-0
Het creëren van een mooie eyelook is niet altijd even simpel, maar dit eyeshadow palette maakt het net even wat makkelijker. Waarom? Dit is de reden:

Het Sleek palette heeft maar liefst 12 kleuren. De meeste palettes zijn gebaseerd op een look, denk dan aan nude of bijvoorbeeld smokey eyes. De kleuren van Sleek’s palette zijn gevarieerd waardoor je veel verschillende looks kunt maken.

IMG_0204-0

De kleuren hebben een mooie pigment. Als je van te voren primer aanbrengt, blijft de oogschaduw lang zitten. Als finishing touch van je eyelook kan je nog eyeliner gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat je moeilijker de lijn kan perfectioneren.

IMG_0202-0

Wist je dat de kleuren van het I-Divine palette parelmoer tinten bevatten. Deze micadeeltjes zorgen er voor dat de kleuren extra stralen!

We hebben het palette online besteld bij de webshop Leynel. Het is een online shopwalhalla voor de beauty & fashion lovers. Je kan namelijk van alles shoppen hier! Voor slechts €12,00 heb je ook een Sleek Eyeshadow Palette.

IMG_0203-0

Wij zijn echt gek van de kleuren pamper en the mail. Dit zijn de roze / nude tinten van het palette. Wij dragen dan ook vaak nude eyelooks, waardoor we deze kleuren het meest gebruiken.

Wat is jouw favoriete kleur van dit oogschaduw palette?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  • Come-Moda Reply

   Wat leuk dat we dezelfde kleuren style hebben!

 1. Waarom geen eye-look erbij? Of swatches? Dat ik vind ik echt super jammer, want ik zie graag hoe een kleur er op de huid eruit ziet! 🙂

  • Come-Moda Reply

   We maken er binnenkort een eyelook mee, die we gaan posten. Thanks for your feedback! XOXO

Write A Comment