Water drinken is iets wat we lekker en vooral belangrijk vinden. De hele dag gewoon water drinken kan een beetje saai worden, daarom is het fijn als je af kunt wisselen met watersmaakjes. De flesjes van Loooqs zijn hier perfect voor!

We bestelden allebei een leuk flesje, in vrolijke kleuren: blauw en oranje. De flesjes zijn makkelijk te gebruiken en schoon te maken.

IMG_6177De flesjes kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw en groen. Ook zijn er flesjes met een andere dop, deze kosten € 14,95. Om alle infuser waterflessen te zien, klik hier.

IMG_6532Op de bovenstaande foto zie je Nikki’s flesje met fruit gevuld. Wij vinden water met fruit smaakjes super lekker. Eerder hebben wij een artikel hierover gemaakt, klik hier om het artikel te lezen. Wist je dat je bij de Albert Heijn diepvries fruit kunt kopen? Dit is ideaal voor in de flesjes, dan heb je namelijk ook meteen koud water. Het doosje van de Albert Heijn dat ik gebruikt heb heet “Doosjevol zomerfruit” .

IMG_6180

Om het allemaal nog leuker te maken hebben wij een kortingscode voor de volgende order. Laat ons vooral even weten welke waterfles jij besteld hebt en welk fruit je hierin gaat doen!

 

Hoeveel water drink jij per dag?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment