11207289_548000375338044_7431626035946848560_n

Niet iedereen drinkt veel water op een dag. Een goede manier om meer water te drinken is je water een aparte twist te geven door middel van fruit. Ik vind het vooral in de zomer lekker om water met een smaakje te drinken. Vandaag deel ik vijf verfrissende drankjes met jullie!

Nummer een is citroen. Citroenwater is goed voor de conditie van je mond, het doodt namelijk bacteriën. Een andere optie is citroenwater met honing, beide bacterieremmend. Deze variant van water bevordert gewichtsverlies.

Munt thee is al erg populair. Munt water is ook super lekker. Je drankje ziet er ook nog eens interessant uit in combinatie met ijsklontjes.

11421399_1115646101782859_883124217_n

Limoen is de iets wat zuurdere variant van citroenwater. Het is verfrissend watertje met een lekkere citrusvrucht. Dit drankje is perfect tegen de dorst!

Aardbeien in combinatie is een gezondere variant van limonade. Mijn tip voor jullie, drink je drankje wel snel op anders worden de aardbeien papperig. Het is dus verstandig als je het niet te ver van te voren maakt. De mix van aardbeien en basilicum is een en al summer. De aardbeien krijgen nog meer smaak door ze te combineren met kruiden. Een zeer zachte en zoete smaak waar je intens gelukkig van wordt

Last but not least, watermeloen. Het heerlijke stukje fruit met water is de ultieme dorstlesser.

Je kunt het beste het fruit invriezen, vooral in de zomer. Je kunt bevroren aardbeien gebruiken in je drankje. Je hebt ook bevroren fruit bij de Albert Heijn, dit kun je ook gewoon gebruiken.

Water met een smaakje is niet moeilijk om te creëren. Je hoeft alleen stukken fruit in een glas/flesje met water te doen en klaar is jouw verfrissende drankje!

Welke variant raad jij me aan om te maken?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Heerlijk! Ik heb altijd een karaf op mijn bureau staan met water, ijs, citroen en munt. Zo kom ik die warme dagen op kantoor wel door haha! XO

  2. Pingback: Summer Drinks - Come-Moda

  3. Pingback: KRNWTR flessen - Come-Moda

Write A Comment