IMG_0322Iedereen heeft vast wel eens van een yogalegging gehoord, ze zijn er in alle soorten en maten en worden eigenlijk niet eens altijd voor yoga gebruikt. Nikki bestelde er 1 uit China, nieuwsgierig naar hoe dat beviel? Lees dan verder!

Deze Yoga broek bestelde ik voor 18,99 bij Light in the box, houd er wel rekening mee dat de verzending een tijdje kan duren, daar tegenover staat wel dat de verzending gratis is! Eerlijk gezegd had ik niet zulke hoge verwachtingen van de broek, aangezien je ook wel eens ziet dat mensen iets binnen krijgen wat 0 lijkt op wat ze besteld hadden. Echter heb is mijn mening nu flink bijgedraaid!

De broek bevalt me enorm, de stof voelt echt als een sportbroek; super stretchy en comfy. Ook vind ik de print echt heel leuk, zelfs met een simpele sporttop heb je nog een hippe outfit. De broek komt tot aan mijn enkels en kun je lekker hoog optrekken (en hij zakt niet af bij het bijvoorbeeld doen van squats). Hieronder zie je hoe ik mijn broek combineer:

– De top is van Bjorn Borg

– De schoenen van Nike

Miniinthebox.png

Ben jij ook fan van de yogabroeken?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

    • Come-Moda Reply

      Thanks! Nee de broek schijnt totaal niet door, anders had ik er niet eens in durven squaten hihi. De stof is echt enorm stevig en dik!

    • Come-Moda Reply

      Dankjewel! Ja wij vinden het leuk om onze sport outfits ook te matchen 🙂 XX

Write A Comment