JORD

Een horloge kan je outfit maken of breken, althans dat vinden wij. Daarom zochten we op internet naar mooie en originele horloges, zo kwamen we bij de Wood Watches van JORD terecht. Wij zijn verliefd op onze nieuwe horloges, nieuwsgierig? Lees dan verder!

De houten horloges van JORD komen uit Amerika en zijn handgemaakt. De levering naar Nederland duurt ongeveer een weekje en met een track & trace code kun je precies zien waar je horloge allemaal heen gaat! Mocht je niet in Nederland zijn, geen probleem; ze verzenden gratis, wereldwijd.
Via de website kun je livechatten (in het engels) met de medewerkers, die zijn erg behulpzaam en lief. Aangezien je je pols op moet meten, is het wel zo handig om vragen te kunnen stellen.

IMG_8894

Nikki koos voor de SIDNEY series: Red Sandalwood & Mother of Pearl. Het horloge heeft een wat grotere plaat en een roodachtige houtkleur. Het horloge past dus prachtig tussen alle kleuren deze herfst!  IMG_8859

Kim koos voor de CORA series: Zebrawood & Turquoise. Door de Turquoise plaat heeft het horloge meteen een wow-effect. Wat dit horloge zo uniek maakt, is dat hij zichzelf opwindt (er is dus geen batterij nodig).

Wooden Watch For Wo/Men

Wat voor horloge draag jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

18 Comments

 1. Oh wauw! This is so me. Echt helemaal mijn ding! Zelf draag ik nu een vintage horloge maar het lijkt me heel gaaf om ooit een houten exemplaar te hebben.

  • Come-Moda Reply

   Ah wat een lieve reactie! Wij zijn ook erg blij met onze horloges! Xx

  • Come-Moda Reply

   Thanks! Wij vonden het ook wel leuk een keer een aparter horloge te kopen

 2. Oehhh mooi vooral die met het turquoise! Ik heb een marc jacobs horloge alleen draag m nooit :’)

  • Come-Moda Reply

   Thankyou, we are very happy with our new watches!

  • Come-Moda Reply

   Ahh lief van je! Wij vinden ze ook super gaaf 🙂

Write A Comment