Flip Flops zijn de meest comfortabele en makkelijkste schoenen wanneer je naar het strand of op vakantie gaat. Vandaag show ik je mijn nieuwe The Rubz flip flops, die ik volgende week zeker weten in mijn koffer stop naar Italië! Thanks for making me holiday ready Triangle PR.

IMG_1300

Mijn nieuwe flip flops zijn van het sieradenmerk The Rubz, waar we onder andere al haarelastiekjes en armbanden van hebben. The Rubz heeft dus niet alleen armbanden, maar ook haarelastiekjes, telefoonhoesjes en slippers. Ieder item is voorzien van het iconisch roestvrije stalen schakeltje waar The Rubz bekend om staat.

Mijn slippers zijn roze met een zilveren schakel. Ze zijn ook te koop in de combinaties zwart/goud, bruin/goud, zwart/zilver, mint/zilver en petrol/zilver.  Alle flip flops kosten €40.00 en zijn verkrijgbaar in de maten 35/36, 37/38, 39/40 en 41/42. Ik raad je aan je gewone maat te bestellen!

De slippers zitten echt super lekker, je kunt ook al wel zien dat ik ze veel gedragen heb door de voetafdrukken aan de onderkant. Dankzij het metalen bandje blijven ze goed om je voet zitten en hoef je dus niet continu je teen te klemmen, om je slipper aan te houden. FullSizeRender-1.jpg

Op bovenstaande en uitgelichte foto heb ik even mijn Holiday Essentials klaargelegd, waaronder mijn GoPro, Australian Gold zonnebrand, selfie stick, The Rubz Flip flops en mijn leuke flamingo beker houder.

 

 

Wat zijn jouw zomer essentials?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment