Al eerder ontvingen wij haarelastiekjes van The Rubz. Mijn nieuwste The Rubz aanwinst is de Classic Mini Paisley Black Brushed Silver armband, waar ik jullie vandaag meer over vertel. Bedankt Triangle PR!

Zoals je ziet is de armband niet super grof, maar ook niet erg fijn. De armband oogt erg stoer, maar de figuurtjes in het patroon maken de armband weer vrolijk en vrouwelijk! Het patroontje wordt een Paisley patroon genoemd.Unknown-9.jpeg

The Rubz heeft in totaal drie collecties; the pixel bracelets, classic bracelets en mens collection. Kim’s nieuwe armband is deel van de classic collection en zoals eerder genoemd heet de armband  Classic Mini Paisley Black Brushed Silver. Ook heeft The Rubz accessoires zoals de haarelastiekjes die wij ontvingen, telefoonhoesjes en slippers. Ieder item is voorzien van het iconisch roestvrije stalen schakeltje waar The Rubz bekend om staat.
Unknown-9 kopie

De armband kost €46.00 en is verkrijgbaar bij onder andere de The Rubz webshop, hier vind je ook meer informatie over het merk en kun je alle andere armbanden en accessoires bekijken! De armband komt in een luxe houten doosje, hierdoor zijn de armbanden ook erg leuk als cadeau.

Wat vind jij van deze stoere armband?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Pingback: The Rubz flip-flops Pink - Come-Moda

  2. Pingback: The Rubz flip-flops - blue - Come-Moda

Write A Comment