Armbandjes en haarelastiekjes in één, klinkt handig toch? Wij zijn in ieder geval gek op de nieuwe Hair Ties/Bracelets van The Rubz Wil je meer weten? Lees en kijk dan snel verder!

Unknown-2

De elastiekjes zitten in een verpakking per vijf en zijn verkrijgbaar in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. De verpakking ziet er erg leuk uit; op de achterkant zit een spiegeltje en je kunt de set er zo uit schuiven. De bandjes kosten €33.00.

Unknown-5De set van Kim heet: Green & Light Blue en bestaat uit twee transparante siliconen elastiekjes, een groen bandje met een zilveren bedel, een babyblauw/lila bandje met een blauw steentje en een zilveren bandje met een zilveren bedel. De set van Nikki heet Navy Blue & Silver en bestaat uit twee siliconen bandjes, een donkerblauw bandje met een zilveren diamant, een babyblauw/lila bandje met een zilveren bedel en een zilveren bandje met een zilveren bedel.

ad614ff0-c1c2-4a03-91cd-c3d0b77670cf

Zoals we zeiden zijn de bandjes geschikt als armband en elastiekjes; dus dat hebben we ook allebei even geprobeerd. Als armbandjes staan ze erg leuk en ogen ze enorm zomers aan je pols, ook zitten ze niet te strak dus je kunt ze prima de hele dag dragen. Natuurlijk kun je door de dag heen ook wisselen van armband naar haarelastiekje. We all know the struggle met elastiekjes, maar deze raak je niet zo snel kwijt, omdat ze makkelijk om je pols gaan. Er zitten geen ijzeren stukjes tussen, dus heb je geen knikjes in je haar. We vinden zelf dat de bedeltjes in je haar ook een leuk effect geven.

We love these Rubz bandjes, wat vind jij er van?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment