Een bril op sterkte kan een hoop kosten, waardoor je vaak voor een simpel en tijdloos montuur kiest. Met Polette is dit verleden tijd, zij verkopen betaalbare (en fashionable!) brillen en zonnebrillen op sterkte, waardoor je zoveel af kunt wisselen als je wil . Mijn nieuwe bril heet Transat.

Mijn nieuwe bril heeft houten pootjes en een soort ombre effect op de rest van het montuur, aangezien de kleur overloopt van donkerbruin naar bijna compleet doorzichtig. Ik vind deze combinatie erg mooi en bovenal; ik vind de kleur van de bril mooi bij mijn huid en haar passen.

IMG_6295

Fotograaf: Leon de Poorter

Styliste: Mariska Germs 

MUA: Michelle de Hoog

Voor €34,99 heb je de bril met modeglazen zonder sterkte, wil je net als ik de bril op sterkte dan kun je kiezen tussen enkelvoudige glazen (vanaf + €9,99), multifocale glazen (vanaf + €29,99), meekleurende enkelvoudige glazen (+ €57) of meekleurende multifocale glazen (+ €75). Een bril op sterkte kan wel even duren, maar dan heb je ook wel wat natuurlijk! Wij hebben ongeveer 2 weken op onze brillen moeten wachten, welke nieuwe bril Kim heeft lees je volgende week.

Op de website van Polette heb je een gigantische keus, waarbij je kunt kiezen uit: trendy, klassiek, hout, metaal, zonnebrillen, brillen onder de €6,99 en e-polette brillen. Wij hebben ook allebei een e-polette bril, daar kun je hier meer over lezen. Mocht je het lastig vinden om online een montuur uit te kiezen, dan kun je ook langsgaan in de Polette winkel in Amsterdam. Wij zijn ook in deze winkel geweest, klik hier voor het artikel.

Ben jij een brillendrager?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment