IMG_2514

Wij zitten veel achter een led-scherm. Niet alleen voor ons werk (de blog), maar ook voor school. Daarom waren wij erg benieuwd naar de e-polette brillen: een bril die je ogen beschermt tegen het blauwe licht. Wij bestelden er een bij Polette. Wil je weten of we echt verschil merkten? Lees dan verder.

Wist je dat de glazen van Polette’s e-brillen een speciale filter, van een geel licht, hebben? Dit zorgt er voor dat het blauwe licht gefilterd wordt (40%). 

Een e-polette is een statement voor veilig gebruik van technologie

Wij bestelden de brillen E-Rubis & E-Rubis.B. Nikki ging voor de bordeaux rode E-polette. Kim ging voor de zwarte variant van deze bril: E-Rubis Black. De prijs van deze brillen is € 39,99. Wij hebben hem allebei niet op sterkte, dus echt alleen voor de momenten achter een scherm.

PoletteOnze nieuwe brillen kijken erg fijn. We hebben geen last van vierkante oogjes. De bril zit heerlijk, geen last achter je oren en als je hem daarna afdoet valt het meteen op dat je laptop erg blauw lijkt. De bril zorgt er echt voor dat je schermen er rustiger en natuurlijker uitzien. Hopelijk is dat een beetje te zien op de foto.

IMG_1153

Op de bovenstaande foto draagt Nikki haar nieuwe E-Polette bril, je kunt de blauwe gloed in de glazen zo een beetje zien. Bij Polette betaal je geen verzendkosten. Het ligt aan je bestelling hoe lang het verzenden duurt. Als je een bril op sterkte besteld, duurt dit langer dan bijvoorbeeld onze nieuwe E-Polette brillen.

Heb jij wel eens een E-Polette bril geprobeerd?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

 1. Lijkt me wel een fijne bril! Zijn ze duurder wanneer wél eentje op sterkte nodig hebt?

  • Come-Moda Reply

   Hi! Op dit moment is het nog niet mogelijk om een e-polette op sterkte te bestellen! XX

 2. Is dat blauwe licht dan schadelijk voor je ogen of krijg je er hoofdpijn van oid? Klinkt op zich wel als een fijn ding.

  • Come-Moda Reply

   Ja het blauwe licht is schadelijk voor je ogen en zorgt voor hoofdpijn! Ook als je er ’s avonds in je bed naar kijkt kan het zorgen dat je slecht/niet in slaap komt.. Deze bril filtert dat weg, maar bovenal vinden we het erg fijn dat je beeldscherm ineens heel rustig en natuurlijk lijkt!

 3. Klinkt als een fijne bril, maar ik vraag me af wat hij nou precies doet. Word je minder snel moe, kun je er beter door slapen? helpt het tegen “vierkante ogen”? Waarom hebben we die bril nodig als we naar een beeldscherm kijken?

  • Come-Moda Reply

   Het blauwe licht van beeldschermen is niet goed voor je ogen, het kan voor hoofdpijn, verslechterende ogen of slechte slaap zorgen. Deze bril filtert dat licht weg, waardoor je beeldschermen er ook ineens een stuk rustiger en natuurlijker uit zien.

 4. Pingback: Polette - Transat - Come-Moda

Write A Comment