img_3618

Wij hebben allebei niet zulke goede ogen en daarom zijn we fan van het betaalbare fashionable brillenmerk Polette. Sinds kort hebben zij ook een winkel in Amsterdam en wij waren bij de opening! Benieuwd of de winkel een must is om te bezoeken? Lees dan verder.

We waren allebei erg benieuwd naar de opening, aangezien we al meerdere Polette brillen hebben en we hier erg tevreden over zijn. We hebben onder andere een E-Polette, normale bril en zonnebril uitgetest. Lees hier onze artikelen over Polette.

img_3616

De winkel zit op Kinkerstraat 288 in Amsterdam. Het is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk kan je tram 12 pakken tot en met de Kinkerstraat, vanaf deze halte is het nog geen 10 minuutjes lopen.

img_3617

In de store kun je alle brillen die Polette aanbiedt passen, net even wat handiger dan alles via internet bekijken toch? Ook is het mogelijk om je ogen te laten testen, je resultaten kun je dan handig meenemen in je eigen paspoort. In dit paspoort kun je ook je favoriete brillen opschrijven (iedere bril heeft zijn eigen naam of QR code), zodat je daarna makkelijk met alle info thuis de perfecte bril kunt bestellen! 
img_3612Naast de te leuke polaroid machine, konden de drankjes en hapjes natuurlijk ook niet ontbreken, er was onder andere wijn bier en citroenwater. Ook werden er mini hamburgers geserveerd, dit moest en zou Kim natuurlijk even proberen, en ze waren heerlijk (en cute!) oftewel een fotootje waard.

Wij hebben de namen van wat brillen genoteerd, zodat wij nog even kunnen nadenken over onze volgende bestelling. Wil jij ook langs de winkel? Dit kan van maandag tm zaterdag!

Welke bril spreekt jou het meeste aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment