Jullie hebben vast wel door gehad dat ik gek ben op clubmasters. Ik spotte deze clubmaster bij Brillenkampioen.

Een clubmaster is een musthave in je zonnenbrillen collectie. Het is een item voor man en vrouwen, unisex dus. Deze zonnebril is trouwens ook leuk om als cadeau te geven aan je vriend, of je vriendin – of aan jezelf natuurlijk.

Het montuur van de clubmaster is bruin. Het printje heeft wat weg van een tijgerprint. De zonnebril heeft een zilveren tussenstuk. Brillenkampioen heeft nog meer clubmaster zonnebrillen, je vind ze op deze pagina.
Naast de clubmasters heeft de webshop nog veel meer zonnebrillen. Er zijn drie premium merken verkrijgbaar: Komono, Kobayashi en BK Premium series. Daarnaast zijn er zonnebrillen voor dames en heren, en brillen met doorzichtige glazen. Hier ben ik zelf niet zo’n fan van, vandaar dat ik die dan ook niet besteld heb. De webshop heeft wel meer dan 200 verschillende en transparante brillen, super veel he?

De bruine clubmaster kost 19.99 euro. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €1.95. Als je een bestelling boven de dertig euro plaatst, betaal je geen verzendkosten. Wat je kan doen is dus samen met je vriend/vriendin/moeder een bestelling plaatsen, zo vermijd je de verzendkosten! Binnen een à twee werkdagen heb je de bril in huis (als je in Nederland woont). Als je in België woont duurt het drie tot vier werkdagen.


Deze bril is ideaal voor een festival. Het komt namelijk nogal vaak voor dat op festivals zonnebrillen kapot gaan, of kwijt raken. Dat is natuurlijk niet fijn als dit gebeurd met je mooie Rayban of hippe Armani zonnebril. Deze trendy, betaalbare zonnebril is dus ideaal voor festivals en beach feestjes.

Op deze jas draag ik trouwens mijn Mart Visser jas. Dit vond ik goed kleuren bij de bruine tinten van de bril. Deze jas heb ik gespot tijdens de fashion show van Mart Visser, hier was ik in maart heen. De jas kost €199.95 en is verkrijgbaar bij verschillende online webshops. De foto is gemaakt in de stad Zaandam. Deze shopstad is dichtbij het dorp waar ik woon. Wist je dat je in Zaandam super leuke winkels hebt, zoals de H&M, Primark, The Sting en binnenkort komt de Zara!

Ik ben erg benieuwd wat je vind van mijn nieuwe zonnebril. Laat je het even weten in een reactie, vertel dan ook meteen de bril die op jouw wishlist staat!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment