IMG_2410A natural way to whiten your teeth – is de slogan van Coco Clean. Dit klonk zo aantrekkelijk, dat we dit natuurlijk uitgetest hebben!

Coco Clean is een online shop, opgericht door 4 studenten die de minor Ondernemenschap doen. Toevallig is een van de eigenaren de vriend van Kim. Dit maakte het extra leuk om te promoten, aangezien zij het hele concept vanaf het begin tot het eind heeft meegemaakt.

IMG_2409

Coco Clean is een product waarmee je op een natuurlijke wijze je tanden bleekt. Het product is erg makkelijk te gebruiken. Op de bovenstaande foto zie je een label met instructies. Je moet bijvoorbeeld eerst het flesje onder de kraan houden, waardoor de olie vloeibaar wordt.

De oliën die Coco Clean gebruikt zijn 100% biologisch. Het is de bedoeling dat je voordat je je tanden gaat poetsen, je mond spoelt met Coco Clean. Dit doe je één keer per dag, zo kun je kiezen welk dagdeel jou het beste uitkomt.

IMG_2408

Coco Clean zorgt voor wittere tanden. Daarnaast krijg je na het spoelen met Coco Clean een frisse adem. De slechte bacteriën worden namelijk in de mond gedood. Het product is makkelijk te gebruiken, en geschikt voor elke leeftijd. 

Voor slechts €16.95, plus €2.95 verzendkosten heb je een eigen flesje Coco Clean Mint in huis. Tot nu toe verzendt Coco Clean alleen binnen Nederland, dit aangezien het een beginnende webshop is. Wist je dat je twee á drie weken doet met een flesje?

IMG_2814-0
Op deze foto heeft Kim de mondspoeling 1 week gebruikt. Voor optimaal en duidelijk verschil van voor en na (zichtbaar na gebruik langer dan 2 weken) verwijzen wij graag door naar de Instagram van Coco Clean. Kim is met haar warrige hoofd (lees: inpak stress) haar Coco Clean flesje vergeten in Nederland. Dit is dan ook de reden dat we alleen het resultaat van een week hebben. Wel merkte ze dat een frissere adem had, en haar tanden wat witter waren.

Kim is helemaal happy met haar Coco Clean flesje. Wist je dat je met de code Comemoda15 wel vijftien (15%) korting krijgt op je bestelling? Zo heb je zeker een big smile op je foto’s met kerst & New Years Eve! Dit product is by the way ook leuk om als cadeau te geven!

Wat vind jij van het concept van Coco Clean, let us know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

 1. Ik kende het concept al maar ben erg benieuwd naar de resultaten! Zijn er ook voor en na foto’s?

  • Come-Moda Reply

   Hey! Yes we hebben een link in het artikel geplaatst! XOXO

 2. wat een leuk artikel en ziet er goed uit be heel benieuwd naar de voor en na foto’s! en wat leuk dat jullie dit konden/ mochten testen!

  • Come-Moda Reply

   Die van andere mensen staan online! En die van Kim volgt inderdaad nog! 🙂 XX

Write A Comment