My new lipstick organizer from Sammydress makes my life easier.

Elke dag doe ik wel een andere kleur lipstick op. Natuurlijk gebruik ik de een meer als de ander. Het leek me handig om een lipstick organizer in de woonkamer neer te zetten, zodat ik voordat ik weg ga in de ochtend snel nog een van m’n lievelings-lipsticks meeneem.

b3d1adea-b878-42d0-b6f9-8a22a8b16e49
De lipstick organizer heeft twee lades, hier heb ik daily make-up items in zoals m’n wenkbrauwpoeder. Bovenop zie je m’n EOS hand lotion en handcrème van Rituals, zo vergeet ik het ook niet om m’n handcrème mee te nemen.

De box is doorzichtig en gemaakt van plastic. Je kan de box indelen zoals je wilt. Aangezien ik ook een YOSMO box heb, heb ik in deze organizer wat minder items. Deze staat dan ook in de woonkamer, terwijl m’n YOSMO organizer in de inloopkast/kledingkamer staat.

84e77f0c-b958-4d9e-a1b3-f3dfde2c1eeb

De make-up organizer kost €11,25. Je zal wel denken huh wat een rare prijs, dit komt omdat de prijs origineel in dollars is. Als je dit omrekent naar euro’s komt er een getal uit wat je zo 123 niet vaker ziet.

Hoe orden jij je lipsticks?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. I can’t understand Dutch well, but I’d like to say that it’s very nice box and I’m looking for a box like this. Could you tell me where did you bought it ?

Write A Comment