Als je net als ik een uitgebreide make-up collectie hebt, dan is de YOSMO make-up organizer echt iets voor jou!


YOSMO staat voor Your Own Smart Make-Up Organizer

Via de bloggerslunch georganiseerd door Triangle PR maakte ik kennis met de eerste collectie van YOSMO. Op de organizer zitten diamant stijl handgrepen. Het materiaal van de organizers is hoogwaardig cast acryl.

Er zitten drie make-up organizers in de collectie. De eerste organizer is de YOSMO tower, deze organizer kost €75. De tower heeft vijf uitneembare lades. De tweede organizer is de YOSMO block (€86). De derde make-up organizer is de YOSMO cube. Door het kleinere formaat is deze cube organizer makkelijk te verplaatsen. Het vierde product is de YOSMO Spa, dit is een organizer voor badspullen. De YOSMO spa (€22.50) is wat donkerder van kleur, dit is bewust gedaan zodat het product minder snel vies wordt.

De make-up organizer heeft super leuke details, zoals dit logo aan de zijkant

De make-up organizer is echt ideaal om je make-up te showen, op te bergen en om weer te vinden. Waarom? Nou bij deze organizer heb je een bovenvlak die open is. Hier kun je je luchtjes, foundations en mascara’s bijvoorbeeld indoen. Dan heb je een speciaal bakje om je kwasten in op te bergen.

Deze YOSMO heeft uitschuifbare lades. In elke la passen twee Naked pallettes naast elkaar. Dit is opgemeten door de founder Stephanie, hoe leuk is dat? Ik heb in de lades mijn eyeshadow pallettes o.a. m’n favorite palette Urban Decay Naked 2! De andere lades heb ik ingedeeld voor m’n blushes, bronzers en highlighters.

5d7117f0-c8d4-4c9e-8edb-2353c8def71f
Samen met Nikki ging ik naar het event toe, hier waren onder andere Lieke Biemans, Miranda van der Ploeg & Urban traveller

De YOSMO Block organizer die ik heb kost €86. Op de website YOSMO kun je de organizer bestellen!

Wat vind jij van de YOSMO make-up organizers?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Come-Moda Reply

      Hij is ideaal, maar ik kan je begrijpen qua prijs. Ik heb een aardige make-up stash dus vond het zeker de prijs wel waard!

Write A Comment