Wist je dat de EOS Hand Lotions voor 97% natuurlijk zijn? Daarnaast zijn ze vrij van parabenen. Ik ben erg te spreken over mijn twee nieuwe handlotions, als je wilt weten waarom lees dan snel verder!

De meeste mensen kennen het merk EOS van de lipbalms. Ik heb inmiddels al een paar balms in huis, en ik maak dagelijks gebruik van het product. Mijn review over de EOS lipbalms lees je hier.

177c8cd9-2f12-4a08-901d-f028711f2040

De handcrème van EOS is verfrissend en verzachtend. Ik testte twee geuren uit: Berry Blossom en Cucumber. De hand lotions trekken snel in, dit vind ik erg fijn want dan kan je snel weer verder met je beauty ritual / andere bezigheden. De lotions kosten €14,95 per stuk. De lotions zijn verkrijgbaar bij Bol.com.

De crèmes hebben een fijn formaat, ze passen namelijk zo in je tas. Sommige handcrèmes zijn best groot, waardoor het veel ruimte in beslag neemt. Ik neem 9 van de 10 keer handcrème mee, nu kan ik deze EOS lotions ook meenemen in mijn clutches, ideaal!

Wat is jouw favo handcrème?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: Lipstick Organizer - Sammydress - Come-Moda

Write A Comment