Invisibobble elastiekjes zijn haarelastiekjes die niet schadelijk voor je haar zouden moeten zijn. Een paar weken geleden kwamen ze met twee nieuwe varianten: de nano en de power Invisibobble. Wij bestelden de power elastiekjes en hebben ze getest. Lees verder voor meer info!

Zoals je in onze andere artikelen misschien wel hebt gelezen, zijn wij grote fans van de Invisibobble elastiekjes.  Het enige nadeel aan de elastiekjes is, dat ze uitrekken en hierdoor blijven ze soms tijdens bijvoorbeeld het sporten iets minder goed zitten. (Tip: als je je elastiekjes in heet water legt, krimpen ze weer een beetje.) De nieuwe power elastiekjes zouden speciaal bedoeld moeten zijn voor sporten en hierdoor dus beter moeten blijven zitten.

Unknown-8

Hierboven zie je links een normaal Invisibobble elastiekje en rechts een power elastiekje. Zoals je kunt zien, is er weinig verschil tussen de twee elastiekjes qua uiterlijk. Toch heeft het elastiekje een intensievere spiraalvormige vorm, waardoor hij meer grip heeft en ook langzamer uitrekt. De normale Invisibobble elastiekjes kosten € 4,95 voor 3 elastiekjes, de power versie kost € 5,95 voor 3 elastiekjes.

De power elastiekjes zijn voor nu alleen nog te koop in het power black en in crystal clear. Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe power elastiekjes, ook buiten het sporten om en zijn dan ook zeker van plan deze elastiekjes vaker te bestellen!

e0e4276c-6208-4a5e-ad9a-3b51b7c77498

Wij bestelden de elastiekjes bij John Beerens, waar je de elastiekjes op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen al in huis hebt! Op de bovenstaande foto draagt Kim de doorzichtige power Invisibobble.

Wat voor elastiekjes gebruik jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Ik heb geen van beide maar ben er wel kei benieuwd naar, loop altijd ze klooien met die normale elastiekjes haha

  2. Pingback: Happy New Hair Colour Gloss - Come-Moda

  3. Pingback: Blue Lace Dress - Sammydress - Come-Moda

Write A Comment