Om de zoveel tijd doe ik wat anders met mijn haar. Dit keer koos ik voor een colour gloss over m’n haar. Oud klasgenootje ayleen verfde en knipte mijn haar bij Salon B.

Mijn haar is niet heel erg veranderd. Ik ben erg voorzichtig als het gaat om m’n haar kleuren. Een colour gloss is een soort Instagram filter over je haar. Het versterkt de kleuren, en beschermt je haar tegen UV straling. De verf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het doorzichtige dingetje dat je ziet is mijn Invisibobble, wil je meer over dit item weten? Lees dan hier meer!

De verf moet ongeveer een half uurtje in je haar trekken. Ik kreeg twee soorten verf, een voor mijn donkere plukken haar en een voor mijn lichtere plukken haar. Ayleen adviseerde me dit, aangezien de donkere plukken dan mooi accentueerden bij mijn wenkbrauwen. Over de lichte plukken ging een soort paarse verf, wat zorgde voor een chanpagne glow over m’n haar.

Jumpsuit: Zara | Shoes: Est1842 | Bracelet: Buddha to Buddha | Watch: Michael Kors

Ik werd geknipt in Salon B in het centrum. De kapsalon zit ongeveer op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Ayleen vertelde me dat er mensen vanuit heel Nederland naar de kapsalon komen. Wist je dat er om de hoek een Drie Graefjes zit, je kunt dan lekker lunchen na een knip/verf beurt.

De behandeling die ik onderging kost €45, dit hangt af van de lengte en dikte van het haar. Naast het verven ben ik geknipt, dit kost 56 euro. Wil je ook geholpen worden door Ayleen? Bel dan even naar Salon B en vraag naar haar!

Wat vindt jij van m’n nieuwe coupe?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Oeh ik vind het echt heel erg mooi geworden. Dat donker en licht staat heel erg mooi bij elkaar!

Write A Comment