IMG_0869Eerder had ik look-a-like invisibobble elastieken gekocht, zoals te lezen was in dit artikel , omdat de elastieken mij zo bevielen heb ik besloten om de echte invisibobble te bestellen. Wil je weten wat ik hiervan vind? Lees dan verder.

De invisibboble elastieken zijn er standaard in de kleuren zwart, wit, bruin, doorzichtig, roze, rood, en blauw, geel. Ook hebben ze soms limited edition invisibobbles, zoals nu de bijvoorbeeld een WK editie en de “around the world” collectie.

IMG_1073

Zelf heb ik mijn invisibboble elastieken bij John Beerens besteld voor 4,95. De prijs is voor 3 invisibboble elastieken, die in een leuk doosje zitten. De kleuren die ik gekozen heb zijn Burgundy Dream van de around the world collectie, wat een soort bordeaux rode kleur is en zwart.

IMG_0896

Op het doosje waar de elastieken in zitten staan de voordelen nog even op een rijtje: “traceless, avoids headaches, no split ends, strong grip, all hair types” oftewel spoorloos (je zult niet zien dat je een elastiek in gehad hebt, omdat het knikjes voorkomt), vermijdt haarpijn, voorkomt gespleten punten (omdat er geen ijzertje in zit), sterke grip in je haar en het is voor alle haartypen.

De echte invisibboble vind ik een echte aanrader, omdat

+ het bij mij perfect blijft zitten met sporten

+ ik geen haarpijn meer heb

+ ik geen knikjes meer in mijn haar heb

+ de elastieken om mijn pols (als ik even mijn haar los wil) geen pijn doen, in tegenstelling tot sommige strakke elastiekjes die in mijn pols snijden

Wat voor elastieken gebruik jij voor je haar?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

13 Comments

 1. Ik heb alleen de fake-ones maar deze bevallen me zo goed dat ik geen dure dingen aan ga schaffen.
  Echt een innovatie deze dingen 🙂 Ik heb ze in roze panterprint ,bruin en zwart. oh en een licht bruine van Essence

  • Come-Moda Reply

   Wow wat heb je veel kleuren dan, super leuk! xxx

   • Come-Moda Reply

    Hi Lisette, dat weten we helaas niet. Wellicht kun je op de website van Essence kijken! Xoxo

 2. Ik heb alleen de neppe gehad tot nu toe haha! Moet zeggen dat die me best goed bevallen! X

  • Come-Moda Reply

   Wij werden nieuwsgierig na de nepperds, vandaar dat we deze kochten! XX

   • Dat kan ik zeker begrijpen ja! Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook altijd wel nieuwsgierig ben, maar momenteel heb ik (nog) niet de behoefte om ze te kopen, haha!

 3. Nathalie Slotboom Reply

  ik heb blauw,roze,bruin,doorzichtig, rood,de limited edition kleuren burgundy dream, silky season,universal bleu , grijs, lichtblauw en geel. en ik vind ze heel erg fijn. ik draag niks anders mee. ik heb ook neppe van h en m en die vind ik wat minder. nee ik ga gewoon voor de echte. dan betaal ik wat meer maar de echte zijn veel beter!

 4. Ik heb er ook 3 en ben er erg tevreden over. Ik gebruik ze eigenlijk niet zo zeer om geen ‘bobbel’ in je haar te krijgen maar meer omdat ik het gewoon hele fijne elastieken vind en ze inderdaad ook gewoon fijner om je pols zitten enz.

 5. Pingback: Invisibobble Power - Come-Moda

Write A Comment