11650534_1116399501707519_1633353225_n

Heb je ooit gehoord van Invisiboble? Dit zijn de alternatieve elastiekjes.

11647349_1116415885039214_604519098_n

Mijn nieuwe elastiekje is een spiraal vormig, plastic ‘elastiekje’ dat ervoor moet zorgen dat je geen lelijke bobbels in je haren krijgt. Dit zijn elastiekjes die er voor zorgen dat je haar niet beschadigt. Het ijzeren gedeelte van een normaal haarelastiekje zorgt er voor dat je haar afbreekt. Als je een elastiekje zonder ijzer neemt denk je natuurlijk dat het probleem is opgelost, maar nee! Het elastiek zorgt er voor dat je haar gekneld word, de oplossing hier voor; een scrunchie elastiek.

11301455_1116415948372541_1184255100_n

Je hebt de ties in verschillende kleuren. Ik koos voor de basic kleuren; zwart, wit en bruin. De elastiekjes geven net iets extra’s aan je gewone paardenstaart of knot. Daarnaast zijn ze een stúk beter voor je haar. Je kan een elastiekje dragen bij elk soort type haar; dun of dik. 1932055_1116415795039223_451647614_n

Je hebt verschillende soorten Invisibobles. Mijn ties heb ik gekocht bij de Primark in Zaandam. Je hebt er 12 voor slechts 1 euro 50. Ik denk dat vrij weinig voruwen dit koopje kunnen laten liggen!

Wat vind jij van deze elastiekjes, hot or not?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

 1. Nooo noemen ze dit scrunchies? Échte scrunchies zijn weer helemaal in en die vind ik ook super leuk, maar deze dingen van invisibobble vind ik vreselijk!

 2. Heb je ook een foto ervan wanneer het in je haar zit? Ben wel benieuwd naar hoe ze er dan uitzien! Ik ben namelijk ook afgestapt van de elastiekjes met het ijzergedeelte met het idee van ‘die zonder ijzer beschadigen mijn haar niet’. Maar als deze effectief veel gezonder zijn voor het haar… 🙂

 3. Wat leuk om te zien dat ze nu ook in Nederland verkocht worden! Ik woon een half jaar op Bali en iedereen draagt ze hier. Een scrunchie is alleen wel echt wat anders, dat is echt voor de sier terwijl deze nieuwe versie elastiekjes echt uit praktisch oogpunt zijn ontwikkeld. Ga de Primark tip in ieder geval gelijk doorsturen naar mijn vriendinnen in NL!

 4. ik kreeg deze toevallig bij een make-upje van essence, ik heb er nog geen gebruik van gemaakt maar dat ga ik zo toch eens proberen 😛

  • Come-Moda Reply

   Ah wat leuk! Ja moet je doen wij zijn er erg blij mee 🙂

 5. Pingback: Invisibobble Hair Ring - Come-Moda

 6. Ik heb de echte Invisibobble en ik vind ze beter dan die van primark. Je bent even wat meer geld kwijt maar dan heb je ook echt goeie voor je haar. Ik heb er heel veel van de echte en ik draag iedere dag een andere kleur in mijn haar. Elke dag dezelfde kleur in mijn haar is zo saai waarom niet elke dag een andere kleur dacht ik . En ik ben echt om. Voor mij alleen nog de echte Invisibobble. Ik wil niks anders meer!

  • Come-Moda Reply

   Jaa ze zijn wel ideaal he dit soort elastiekjes! XX

Write A Comment