Als fashionista kan je nooit genoeg schoenen hebben. Vandaag meer info over mijn nieuwe white sneakers van Est1842.


White Sneakers vind ik altijd leuk voor in de zomer! Je kan deze sneakers dan ook super leuk onder een rokje/jurkje dragen. Ik zou zelf de sneakers niet dragen naar een festival, omdat ik super zuinig ben op mijn net nieuwe items. Na een festival/feestje zullen de sneakers niet meer zo wit zijn.

img_8764
Ik bestelde de sneakers in maatje 40. Normaal gesproken heb ik maat 39/40. Ik heb helaas erg snel last van blaren, dus ik schakelde de klantenservice in voor hulp (super snelle reactie, top service!). Ik raad je aan om de schoenen in te sprayen met een water- en vuilafstotende spray.

Het merk Est1842 volgt de trends goed, zodat de collectie steeds vernieuwd. Er zijn dus geen standaard zomer en winter collectie, maar een up to date collectie all year. De schoenen zijn leer gevoerd, en hebben een uitneembaar voetbed. Een groot aantal van de sneakers zijn verkrijgbaar tot maat 43.

img_8762

De sneakers zitten comfy en lopen lekker. Ik kon er meteen dagje mee shoppen in Leuven, hoe fijn is dat? De sneakers kosten €89.95. Binnen 1-2 werkdagen heb je je bestelling binnen. Voor meer inspiratie qua schoenen kun je terecht op het lookbook van Est1842.

Als je je afvraagt waar de naam Est1842 vandaan komt, dan heb ik het antwoord voor je. In 1842 is het allemaal begonnen met de schoenenfabriek Gastel in het kleine dorpje Kaatsheuvel. De musthaves van Est1842 worden in deze fabriek geproduceerd, vandaar de naam 😉

Welke sneakers zijn jouw favoriet?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment