One of my bad habits .. Ik ben verslaafd aan mijn telefoon. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe iPhone case?

Mijn nieuwe gouden iPhone hoesje van eXclusive-ID houd makkelijk vast. eXclusive-ID is een Duitse webshop met exclusieve cases. Als je een hoesje bestelt duurt het 3-5 werkdagen voor je hem in huis hebt. Je kunt op verschillende manieren betalen bij eXclusive-ID.

Dit hoesje is geschikt voor de iPhone 6 en iPhone 6S. Het is een dunne case, heel anders als m’n vorige Otterbox hoesje. Dit hoesje is voor de iPhone 6 en beschermt je telefoon maximaal. Je hebt ook LED Selfie cases voor je iPhone/Samsung. Ook zijn er luxere edities van phone cases, die vind je op de luxe editie page.

822e46c7-cdd5-447c-90e5-7ff1633be5e0

De jas die ik draag op de foto is van ONLY. De broek is van MET Jeans. De sneakers zijn van Adidas. Mijn horloge is van Dukudu. De zonnebril en sjaal zijn van Gucci

Mijn nieuwe case hoort bij de color case collectie. Het hoesje is gepersonaliseerd met de K op de achterkant (€19,90). Je kan op de website zelf kiezen welke kleur, en in welke style je wat wilt op je case. Oorspronkelijk wilde ik een roze hoesje, maar die waren er niet meer dus ging ik voor gold. Achteraf gezien ben ik daar blij mee want ik vind m’n nieuwe hoesje super gaaf en goed matchen met m’n rose iPhone. Heb je inspiratie nodig voor een design? Kijk dan op de Galery Page van eXclusive-ID.

Wat vindt jij van mijn nieuwe iPhone case?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment