Ik ben in LOVE met mijn nieuwe new pink / purple Otterbox phone case.

Mijn nieuwe Otterbox telefoonhoesje beschermt mijn iPhone aan de voor en achterkant. Het hoesje heeft een dikke beschermlaag aan de achterkant, hierdoor hou je je telefoon makkelijk vast. Het hoesje is ontworpen met een dubbellaagse constructie. De eerste laag bestaat uit schokabsorberend siliconen materiaal. Laag nummer twee is van stevig kunststof.

9985a5fa-7023-4523-9ff4-5041028fbdfb
Aan de voorkant zit een extra ‘bumper’. Als je bijvoorbeeld je telefoon op tafel legt dan ligt je scherm niet op de tafel. Hierdoor vermijd je krassen op je scherm.
Deze Otterboxcase kost €29,95. Je betaald geen verzendkosten bij Smartphonehoesjes.nl. 

Als je een hoesje voor 21.00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het hoesje is makkelijk te bevestigen en te verwijderen. De webshop heeft nog véél meer in het assortiment zoals 11 inch MacBook Air hoezen en OnePlus 3 hoesjes.

bb13592e-91ca-4278-bf33-852fa0db4639
De case is uitgebreid door Otterbox getest op schok, kras en stootschade. Je hebt een jaar garantie op een Otterbox case. Er zijn meerdere kleuren en modellen beschikbaar. Ik vond dit roze hoesje uit de Symmetry Serie van Otterbox erg leuk. Het hoesje sluit goed aan bij mijn rose gold iPhone.

Wat vind jij van de Otterbox cases?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: Golden Phone Case - Exclusive ID - Come-Moda

Write A Comment