Jarenlang heb ik (Kim) bij The Jeans Factory – een outlet store in Wormerveer – gewerkt. Een tijdje terug was een Friends & Family fashion night, hier ging ik natuurlijk heen.

IMG_0086Er zijn een aantal dingen bij TJF veranderd. Het interieur van de winkel is nog hetzelfde gebleven. Sinds de winkel weer open is, zijn ze ook weer  actief op Facebook en Instagram. Het merkenpakket van TJF is wel aangepast. Ook is er een nieuw fris en jeugdig team die je op alle fronten voorziet van hulp. Het personeel geeft je advies bij het maken van keuzes.

De winkel heeft super toffe merken, voor een lage prijs. Voor dames hebben ze Only, Object, Vero Moda, LTB, Vila, Pieces, Maison Scotch, Angel & Maclean, MET en nog meer merken. Op de herenafdeling vind je merken zoals Angel & Maclean, Pure White, Nena Pasadena, Pall Mall, Jack & Jones, Brunotti, NZA, Vanquard , Cast Iron, Cars, D-struct en nog veel meer!

IMG_0080Het was erg druk op het event; er hing een gezellige sfeer en er waren lekkere drankjes en hapjes. De winkel zag er feestelijk uit, bij de ingang hingen bijvoorbeeld allemaal ballonnen. Er was een DJ aanwezig die zorgde voor lekkere shop muziek.

IMG_0049De vernieuwde collectie voor dames en heren zag er tip-top uit, hierdoor zijn mijn vriend Koen en ik dan ook goed geslaagd. Ik kocht een jas van Vero Moda (29.95), en een top van Only (17.95). Deze prijzen zijn gehanteerd door TJF, normaal gesproken was de jas 34.95 en de top 19.95. Mijn vriend Koen kocht een trui van Scotch & Soda. Vroeger waren er oude collecties van merken aanwezig. Bij The Jeans Factory 2.0 worden er huidige collecties verkocht met een kleine korting.

tjf goodieWe kregen na afloop nog een leuke goodiebag. Dit was de inhoud:

Ik vond het erg leuk om weer terug te zijn bij mijn oude werk, hier heb ik veel leuke herinneringen. Van een insider hebben wij gehoord dat er een Ladies Night aankomt, dan gaan we ook zeker heen en daar zullen we jullie over op de hoogte houden!

Ben jij wel eens bij The Jeans Factory in Wormerveer gaan shoppen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment