Als influencer zijnde ben ik veel bezig op mijn telefoon. Eens in de zoveel tijd schaf ik een nieuw hoesje aan. Vandaag show ik mijn glossy marble phone case van GMYLE.

GMYLE take care of your case

Sinds 2005 bestaat het merk GMYLE. Het merk verkoopt Macbook, tablet en smartphone accessoires. De gadgets van het merk zijn stijlvol, praktisch en makkelijk om te gebruiken. Het merk streeft dan ook de volgende quote na: “Gadgets that Make Your Life Easier.”

De producten van GMYLE zijn betaalbaar en trendy. Zo heeft het merk ook een Marble Collection. Uit deze collectie komt mijn nieuwe iPhone case. Deze case is geschikt voor de iPhone 6S. Wist je dat je een ruime keuze hebt uit alleen al het marble patroontje? Het was nog best lastig kiezen ..

GMYLE heeft de volgende collecties:

  • Marble Pattern
  • Wood & Bamboo
  • Galaxy Pattern
  • QI Charging Pad
  • Book Case

Op de bovenstaande foto’s draag ik een rokje van Lofty Manner. Mijn stipjes panty is van het merk Conte. De ankle boots zijn van het merk Bullboxer. En mijn LOVELY BAG is van YSL.

Uiteindelijk koos ik voor het hoesje White Marble Pattern with Gold Belt. Dit hoesje kost $19.98 dit is omgerekend €18,89. Het hoesje beschermt alleen de achterkant, het is dan ook géén bumper! Je kunt bijvoorbeeld een front cover / plakkertje aanschaffen om ook je beeldscherm te beschermen.

Je betaalt trouwens geen verzendkosten als je iets bestelt bij GMYLE!

Wat voor telefoonhoesje heb jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment