Morning! New post online about my new ankle heels.

Mijn nieuwe laarsjes zijn van het merk Bullboxer. De enkel laarsjes hebben een hak. Aan de achterkant van de laarsjes zit een rits, zo kun je ze makkelijk aan en uit doen.

52d2869e-ffd6-46fb-9d1a-5b2a73293f9d

Aangezien ik snel last van m’n voeten heb, zijn comfy laarsjes een must. Wat ik je aanraad is om enkelsokjes aan te doen, of iets hogere sokken en deze omslaan (als je een jurkje/rokje aan hebt). Je kunt deze musthaves aan bij elke gelegenheid, en het past onder bijna alle outfits – denk dan aan een jurkje, jeans of jumpsuit.

392110e9-9fc4-46ec-af2f-4dd084adcb0d

Bij het bestellen van deze ankle heels ontving ik dit leuke notitie boekje waar op staat: Don’t let anyone with bad shoes tell you sh*t about life. Dit boekje is heel handig voor mijn m’n to do lijstjes. Het ronde bolletje is een lipbalm, erg fijn voor dit koude weer!

63967161-b207-4e91-8bea-b6450f289434

De schoenen van Bullboxer zijn wallet-friendly, oftewel ze schoenen hebben een betaalbaar prijskaartje. Wil je ook graag Bullboxer schoenen? Onder andere Nelly, Nelson, Omoda en Otto verkopen het Nederlandse schoenenmerk. Wist je dat deze laarsjes in Portugal zijn gemaakt?

Heb jij al een paar schoenen van Bullboxer?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

17 Comments

    • Come-Moda Reply

      Hi, dankjewel Alexa. Ben ook super blij met het resultaat! XX

  1. Pingback: Autumn Vibes - Paul's Boutique Blogger Bag - Come-Moda

  2. Pingback: Paul's Boutique Black Shiny Wallet - Come-Moda

  3. Pingback: Ballerina Skirt - Kikiriki - Come-Moda

Write A Comment