Strolling through Amsterdam.

Wat hou ik toch van de stad Amsterdam. Samen met een vriendin ben ik lekker naar de stad geweest, lekker een kopje koffie drinken en struinen over de Albert Cuyp markt.

Ook wilde ik natuurlijk mijn nieuwe items showen! Ik draag hier namelijk mijn nieuwe Lofty Manner Top Cirsten. Deze zwarte, vale blouse heeft lange mouwen. De blouse heeft een opengewerkte hals aan de achterkant. Mijn nieuwe top heeft een groen blad-motief. De blouse kost € 34,95.

Mijn zwarte, geplooide leather-look rok is van het merk LOFTY MANNER. Deze rok is erg makkelijk en leuk te combineren met blousjes en t-shirtjes. De rok kost €39,95.
Mijn hobo bag is van het merk Bulaggi. BULAGGI & More B.V. is een Nederlands familiebedrijf en ontwerpt al bijna 50 jaar trendy damestassen en accessoires. Het model heet Burchfield. De tas is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties.
Mijn horloge is van het merk Paul Hewitt. En ik gok dat jullie mijn ViaVai laarsjes wel herkennen uit mijn artikel van een tijdje terug?
Wat vind jij het leukste plekje in Amsterdam?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment