Vorige week deelde ik leuke holiday season inspo. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik de kerstfeer bij thuis heb gecreëerd – oftewel mijn Christmas deco at home.

Zoals jullie weten woon ik klein, maar fijn in Amsterdam. Omdat een kerstboom aardig wat ruimte in beslag neemt, kocht ik twee jaar terug deze kleine gouden kerstboom met glitters. Deze heb ik destijds bij de Action gekocht. De prijs er van weet ik niet meer. De boom staat bij mijn Nespresso apparaat en waterkoker. De poster die je op de achtergrond ziet is van Posterstore.

Coffee corner Christmas style

Elk jaar vieren wij Sinterklaas met het gezin. Dit jaar kreeg ik dit mini kerstboompje met lampjes – hoe cute? Deze heb ik leuk gestyled in mijn IKEA kast – bij mijn andere gouden accessoires. De waxinelichtjeshouder heb ik gekocht bij Fonq. Het Louis Vuitton pakketje kreeg ik bij het bestellen van mijn sjaaltje.

Op de tweede foto zie je mijn meest recente kerstaankoop: een kerststukje. Deze heb ik gekocht bij het tuincentrum in Amsterdam Osdorp. Je hebt hier echt super veel christmas deco voor thuis! Het kerststukje kostte € 9,99. Ik heb het stukje gestyled met mijn Rolex boek. Dit boek gaat over geschiedenis van Rolex. Het boek is verkrijgbaar bij de Bruna voor €25,99.

Mini kerstboom
Kerststukje & Rolex boek

Nu ben ik natuurlijk benieuwd hoe jij tegen kerstdecoratie in je huis aankijkt!

Ga je all in, of blijf je net als ik erg bescheiden?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment