Ik kan echt uren scrollen op Pinterest – I LOVE IT! Vandaag deel ik een paar leuke winter mood foto’s ter inspiratie.

Laatst ben ik naar het tuincentrum geweest, waar ze een kerstdorp hadden gemaakt. Ik vond het zo leuk en inspirerend om er rond te lopen. Zelf heb ik geen kerstboom in huis, dit omdat ik klein woon – en ik dan bezig blijf met het opruimen van de dennen. Dit jaar heb ik een klein kerststukje gekocht, helemaal blij mee.

De geur van kerstbomen vind ik heerlijk. Vanaf kinds af aan vond ik kerst leuk. Vroeger mocht ik elk jaar een mooie kerstbal uitkiezen – en blij dat ik was! Tegenwoordig heb je ook zulke mooie kerstballen – van Vondels bijvoorbeeld – met velvet etc.

Ook vind ik het cosy staan om cadeautjes onder de kerstboom neer te zetten. Als je het niet viert, kun je alsnog ‘decoratie’ cadeautjes er onder zetten om zo een gezellige sfeer te creëren.

Pinterest staat trouwens ook vol met schattige foto’s van honden en katten in Christmas style. Regelmatig stuur ik deze plaatjes door naar onze familie chat.

Het lijkt me super grappig om een kerstshoot te doen met je huisdier. Ookal lijkt het me ook erg ingewikkeld, wetende dat je huisdier gaat protesteren tegen bijvoorbeeld de strik ..

Een aantal jaren terug heb ik kerst doorgebracht in Valencia. Het lijkt me erg gaaf om dit nog een keer te vieren in het buitenland – denk aan London, NYC of Dubai. Dat zit er helaas dit jaar niet in ..

Dit jaar vier ik kerst met mijn ouders en broertje. We bestellen wat bij een restaurant uit de buurt – supporting the locals. Op tweede kerstdag kijken we een leuke kerstfilm.

Hoe breng jij de feestdagen door dit jaar? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment