Accessoires voor in je huis kopen, het blijft leuk! Vandaag laat ik de nieuwe posters zien die ik besteld heb bij Poster Store.

Ik ben gek van de combinatie zwart, wit en goud. Dit hebben jullie waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen in mijn Instagram stories. Ik vond het dan ook super leuk om te mixen & matchen met de posters en de fotolijsten.

Voor in mijn eigen huisje ben ik gegaan voor deze gouden fotolijst. aangezien ik verschillende formaten posters heb, koos ik een bijpassend formaat aan fotolijst – dan ben je meteen klaar – heel fijn! Ben je meer van een rustigere kleur/materiaal? No worries, je kunt kiezen uit zwart metaal, koper, zwart hout, wit hout en eiken.

Deze posters zijn mijn favoriet en combineer ik met elkaar: Pink Flower Poster (13×18) – Coco Poster (21×30 – A4) – Marc Jacobs Love Poster (30×40). Deze accessoires maken het erg sfeervol en stijlvol. Ik heb 2 van de posters op mijn bureau neergezet, zodat ik een ‘stylish’ werkplekje heb.

Voor in de kast bij mijn vriend koos ik voor de But First Coffee Poster en de Coffee Guide Poster. Beide posters zijn in A4 formaat, met een zwart houten fotolijst. Dit maakt de kast helemaal compleet, en ook zijn strakke appartement net even wat meer cosy!

Nu heb ik voor jullie een leuke kortingscode op Instagram: kimtarroe30 en op mijn blog: comemoda30.

Deze codes zijn geldig op posters (m.u.v. Selection) en zijn geldig t/m 18 juli.

Voordelen van Poster Store?

  • Ruime keuze aan posters en fotolijsten
  • Genoeg inspiratie en voorbeeld foto’s
  • Levering 2-4 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €39

Welke posters zijn jouw favoriet? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment