Armani Butterfly SunglassesIk heb een echte zonnebrillen tik. Ik heb wel twintig verschillende zonnebrillen. Zoals jullie weten ga ik in augustus naar Valencia. Dit was voor een zonnebrillen freak als ik een reden om dus een nieuwe te scoren.

Dit is mijn nieuwste item uit mijn collectie. De bril is van Emporio Armani. Ik heb nu twee brillen van dit merk: een pilotenbril en deze! Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van Armani brillen.

Mijn nieuwe bril heeft een butterfly vorm. Deze frame verzacht een stevige kin. De butterfly look is sierlijk en staat goed bij een langere gezichtsvorm. De keuze is niet beperkt – de grote designers hebben allemaal butterfly modellen binnen hun collecties. Ik zal binnekort meer vertellen over eelk type zonnebril staat bij welk vorm gezicht.

Armani Butterfly Sunglasses

Ik bestelde de bril online. Ik ben hier niet zo van, omdat het ooit een keer mis ging bij een telefoon. Bij de webshop Sunglasses Shop ging het allemaal goed. De bril was de dag nadat ik hem besteld had binnen. De levering is gratis bij deze webshop. Je krijgt 365-dagen retourbeleid, zo krijg je een heel jaar om te beslissen over je aankoop.

Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan brillen voor dames en heren. Je kunt bij Sunglasses Shop kiezen uit luxe merken, denk aan Gucci en Chanel. De webshop heeft ook meer betaalbare brillen: Ray-Ban, Vogue en ga zo maar door. Het leuke van de site is dat het bedrijf ook een kopje heeft mode&stijl. Zo kun je er hier achter komen welke zonnebril welke celeb heeft, very interesting!


Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. staat je heel goed maar waarom ga je naar valencia gewoon voor vakantie? ik ga namelijk eind deze maand een weekendje voor mijn verjaardag!

    • Come-Moda Reply

      Ah leuk! Ik ga daar studeren voor een semester 🙂 laat me maar weten wat de hotspots zijn

Write A Comment