Soms heb je wel eens een me-time momentje nodig. Vorige week had Kim dat, dus besloot ze een gezichtsbehandeling te boeken bij beautysalon Zenziva.

Een tijd terug was ik hier al geweest, vlak voor mijn vakantie naar Mallorca – dat artikel lees je hier. Zenziva is een tijdje gesloten geweest in verband met de zwangerschap van Laura en haar geboren dochtertje.

DSCN0129

De salon is open op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00-17.00. Zenziva is een salon aan huis. Voor de mensen die in Zaanstad wonen is het makkelijk te bereiken; het zit aan de Assendelft kant van station Krommenie-Assendelft. Ook is er genoeg parkeergelegenheid, onder andere bij het station.

DSCN0131

De behandeling die ik nam heet Ziva 30. Dit is een behandeling van 30 minuten, dit kost €25.00. Aangezien Laura weer heropend is, heeft ze een actie; de kennismakingsbehandelingen zijn namelijk op dit moment gratis! Via haar website kan je je aanmelden (klik hier).  De behandeling houdt het volgende in:

  • Dieptereiniging tijdens stomen
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Aangepast crèmemasker
  • Dag/nacht verzorging

DSCN0130

Na afloop kreeg ik een advies mee voor mijn huid. Daarnaast kreeg ik wat mini’s mee van het merk Henriëtte Farroche. De producten zijn lekker om te gebruiken; ze ruiken heerlijk, en zijn makkelijk aan te brengen!

Hoe leg jij jezelf in de watten? Let us know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wat een ontzettend leuk en zeer informatief stukje over de salon, Kim. Heel erg leuk in te lezen! Ik hoop dat je genoten hebt van de behandeling en ik zie je graag weer terug! Liefs, Laura

    • Come-Moda Reply

      Enorm bedankt! Je ziet mij zeker terug. XOXO Kim & Nikki

Write A Comment