2311

Het is al bijna zo ver .. Woensdagochtend vlieg ik naar Mallorca met 3 vriendinnen om het eiland op z’n kop te zetten! Daar horen natuurlijk ook voorbereidingen bij. Ik ga jullie vertellen hoe en wat ik heb gedaan, waardoor ik klaar voor m’n vakantie ben.

Travel in style! Het me leuk een paspoort houder te bestellen. Ik heb sinds een paar weken een paspoort omdat ik dat iets praktischer vond dan een identiteits-kaart. Door het paspoorthoesje kan m’n paspoort niet beschadigen. Bovendien ziet het er veel leuker uit in een hoesje.


Ik was spontaan verliefd op de zilveren Yves Saint Laurent oorbellen. De oorbellen matchen goed bij m’n zilveren  sieraden; m’n armbanden van Buddha to Buddha en m’n zilveren Michael Kors horloge. De oorbellen zijn leuk bij een simpele zwarte jurk, maar ook bij een fleurige blouse. Kortom, ze staan bij alles! Items verkrijgbaar bij de Instagram Webshop (@aslistuff).

image (40)

Hier ben ik druk aan het neuzen in het boekje van de schoonheidsspecialiste! Ik heb voor de vakantie een gezichtsbehandeling laten doen. Daarnaast heb ik m’n wimpers laten verven, super handig voor zwemmen etc. Ook m’n wenkbrauwen zijn netjes bijgewerkt.image (51)

 

En een paar dagen later kwam ik weer terug bij Zen Ziva om m’n oksels te laten waxen. Ideaal voor de vakantie, want je hoeft het na waxen 4 weken niet te scheren! Ook vind ik dit het mooist voor zomerse foto’s! De eerste dag was het nog gevoelig, maar met wat talkpoeder van Zwitsal valt het reuze mee.

image (38)

 

Zoals jullie gemerkt hebben ben ik gek op roze. Drie keer raden welke kleur koffer ik heb? ROZE natuurlijk haha. Ik ben de laatste paar dagen druk met pakken. De foto heb ik gemaakt voor m’n fotodagboek. Ik moet alleen nog de laatste dingetjes pakken bijvoorbeeld m’n toilettas.

image (39)Tussen het pakken, sporten en de schoonheidssalon bezoekjes door heb ik keihard geleerd voor m’n auto theorie. Op maandag had ik een cursus van 07.30 tot 14.30, kortom vroeg op. Maar met resultaat, ik heb m’n auto theorie eindelijk gehaald. Dus kan met een opgelucht gevoel lekker Nederland verlaten voor Mallorca!

 

Ben jij nog weggeweest deze zomer? Laat even weten waar en natuurlijk hoe het was!

image (11)

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Pingback: Zenziva 2.0 - Come-Moda

Write A Comment