IMG_0973

Tijd voor eye candy: wij mochten het Naked2 palette van Urban Decay uittesten, oftewel we hebben een eye-look en swatches voor je gemaakt! Nieuwsgierig? Lees/kijk dan zeker verder!

IMG_0972

Het palette bestaat uit 12 kleuren: mat, glitter en alles er tussenin. Ook krijg je bij het palette een dubbelzijde kwast. Na het gebruiken van het palette merk je dat de oogschaduws een goede pigmentatie hebben (dit zie je ook op de swatch hieronder) en dat ze geen last hebben van fall-out: oogschaduw die langzaam wegkruimelt je ogen in.

IMG_0989

Natuurlijk hebben we hem ook even geswatcht voor je. Van links naar rechts: Foxy, Half baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted en Blackout.

Wil je ook dit Urban Decay palette, of een andere variant? Het merk is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL Amsterdam Kalverstraat, Den Haag Grote Marktstraat en Rotterdam Lijnbaan. Je kan de palettes ook online shoppen. De prijs van de NAKED palettes is €49,90.
IMG_1064

Deze look is gemaakt met de kleuren: Bootycall, Chopper en Snakebite. Bootycall zit onder mijn wenkbrauwen, die zorgt voor het lichtere kleurtje, Chopper zit op mijn ooglid en Snakebite in mijn crease. Ik vind de look zelf prachtig geworden, heel naturel, maar toch erg chique en dat maar in een paar minuten!

Wat vind jij van de Naked palettes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

  • Come-Moda Reply

   Thanks! Wij zijn er ook erg blij mee 🙂 XX

 1. Wauw wat een mooie kleuren! Ik zit er al lang over na te denken om eens een goed palette aan te schaffen met nude kleuren. Deze is echt mooi!

  • Come-Moda Reply

   Fijn om te horen. Ja je kan veel eyelooks maken met dit palette!

Write A Comment