IMG_1596Een tijdje terug bestelden we leuke lipsticks van VR Make-Up, maar bij onze bestelling zat ook een mooi nude eyeshadow palette. Vandaag alles over dit palette, met swatches en een look ter inspiratie.

Het palette van VR Make-Up bevat 10 kleuren, waarvan er een paar mat en een paar glitterend zijn.  Het palette kost $11.95 en je kunt het hier bestellen. Wist je dat VR Make-Up een Australische webshop is? Toch heb je je bestelling na ongeveer 2 weken binnen.

img_3653

Dit palette is ideaal voor basic daily looks, maar ook voor mooie avond eyelooks, zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een smokey of nude eyes look maken met dit palette. Natuurlijk hebben wij swatches gemaakt om te laten zien hoe gepigmenteerd de kleuren zijn. Zoals je ziet zijn de eerste twee kleuren op de arm (gelijk aan de eerste twee kleuren van het palette) erg licht. De kleuren zijn zelfs te nude voor Kim haar huidskleur, hoe dik ze het ook aanbrengt. De kleuren zijn geswatcht van links naar rechts en van boven naar onder.

img_3666

Om het artikel compleet te maken, hebben wij de eyelook toegevoegd. Kim ging voor de wat lichtere kleuren van het palette, aangezien zij al een opvallend jasje aan had. De eyelook heeft ook een dun eyeliner streepje, dat valt vooral op op de ‘grotere’ foto. Als finishing touch heeft Kim de prep & prime spray van Mac gebruikt, hierdoor blijft je make-up lang zitten (ondanks regen, wind etc.).

Hoe creëer jij je favoriete nude eyelook?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Ziet er goed uit! Waren jullie of jij op het event van Mr. Goodiebag? Dacht je namelijk te zien maar ik twijfelde?

    • Come-Moda Reply

      Hey! Dankjewel. Ja wij waren er ook, het was erg leuk he! XX

Write A Comment