IMG_1595

Via Instagram kom je soms de leukste webshops tegen, zo vonden wij deze keer VR makeup. Een Australische webshop met lipsticks, contourkits, oogschaduwpaletten en nepwimpers. Wij mochten 3 lipsticks testen, wil je weten hoe ons dat beviel? Lees dan verder!

De kleuren die wij mochten testen heten Pinky Promise, Raspberry en Ladybug. Ze kosten $12,95 per stuk, wat ongeveer gelijk staat aan 12 euro. Op onderstaande foto kun je de swatches van de 3 lipsticks zien. We hadden Pinky P wel iets dekkender en feller verwacht, de andere twee kleuren vinden we echt prachtig. Misschien komt dat ook, omdat die wat beter staan in de winter!

IMG_1843

Natuurlijk ook nog even een foto met de lipsticks op, want we waren ook nieuwsgierig hoe ze nou op je lippen voelen. Helaas was Pinky Promise weer niet erg dekkend, maar gelukkig de andere 2 wel! De lipsticks drogen je lippen niet uit en ze blijven aardig lang zitten, zonder dat je ze bij hoeft te werken. Op de website van VR zelf noemen ze de textuur “creamy & soft” en daar zijn we het zeker mee eens! Op hun website hebben ze bij iedere kleur ook een foto met een model die de lipstick draagt, zo kun je even checken hoe dekkend hij is.

IMG_1791

Bij de webshop heb je gratis verzending boven de $25, aangezien je bestelling helemaal uit Australië moet komen, moet je ongeveer rekening houden met een levertijd van 3 weken. Wij hadden onze bestelling binnen na 2.5 weken. Onder de $25 is de verzending $10!

Voor meer info en foto’s kun je hun Facebook of Instagram checken, hierop zetten ze (bijna) dagelijks enorm mooie make-up looks gecreëerd met hun make-up!

 

Wat vind jij van onze lipsticks?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  • Come-Moda Reply

   Thanks! Als je niet drinkt dan blijft de lipstick best lang prima en als je wat drinkt dan kan je hem beter bijwerken. XX

 1. Ze zien er mooi uit in de huls maar voor de prijs vind ik de pigmentatie van alle 3 eigenlijk een beetje matig.

  • Come-Moda Reply

   De kleuren zijn inderdaad niet intens, maar ze blijven lang zitten! Wij vinden het een goede aankoop XX

Write A Comment